Stichting Promotie Orgaandonatie

Euregiotour

De Stichting Promotie Orgaandonatie (SPO) heeft ook dit jaar weer de Orgaandonatie Euregiotour geörganiseerd op vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2013. De organisatie is mogelijk gemaakt door de inzet en deelname van velen. Het is inmiddels al de zesde keer dat we deze afwisselende toertocht voor geoefende fietsers in de Euregio hebben gereden op wederom een afwisselend parcours.

Om een en ander in beeld te brengen hebben de leden van "Video '96" uit Maasmechelen een promotiefilm gemaakt voor SPO als hulpmiddel om de boodschap van de stichting en de Euregiotour, Don't take your organs to heaven... we need them here, uit te dragen.

 

//

 

SPO
De Stichting Promotie Orgaandonatie (SPO) is een initiatief van onder andere de Nierpatiënten Vereniging Maastricht (NVM), het Maastricht UMC+ en weet zich gesteund door tal van sponsoren en vrijwilligers.
Door middel van sportieve evenementen wil de stichting meer aandacht voor orgaantransplantatie en donorregistratie krijgen. Op deze manier wil de stichting het aantal registraties in het Donorregister verhogen.

Sponsors
De Euregiotour wordt mogelijk gemaakt door het azM / Maastricht UMC+, Atrium Medisch Centrum Heerlen, Orbis Medisch Centrum Sittard-Geleen, UK Klinikum Aken, Universitair Ziekenhuis Leuven, Jessa Ziekenhuizen Hasselt, Ziekenhuis Oost-Limburg Genk, St. Trudo Ziekenhuis St. Truiden, Centre Hospitalier Universitaire de Liége.
Daarnaast door: Deloitte Accountants, Becker Royen Maastricht, Medireva, BORN Sportscare Geleen en de Fietsenwinkel Gronsveld.