Borstreconstructie

Borstreconstructie resultaten

primaire reconstructie middels DIEPOnmiddelijke of primaire reconstructie middels DIEP. De amputatie is in dezelfde operatie als reconstructie verricht. De huid van de oorspronkelijke borst is bewaard. De tepel is nog niet gereconstrueerd en de andere borst is gelift.

  

 

primaire reconstructie middels S-GAPOnmiddelijke of primaire reconstructie middels S-GAP. De amputatie is in dezelfde operatie als reconstructie gebeurd, waarbij de huid van de oorspronkelijke borst bewaard is. De tepel is nog niet gereconstrueerd.

 

  

Secundaire reconstructie middels DIEPSecundaire reconstructie middels DIEP lap. De amputatie van de rechter borst is in het verleden gebeurd, de huid en vet van de buik wordt gebruikt voor reconstructie van de borst. De tepel is nog niet gereconstrueerd en de andere borst nog niet aangepast.

 

 

Primaire reconstructie middels prothesePrimaire reconstructie middels prothese. Tijdens de amputatie is er gelijk een prothese geplaatst. De tepel is nog niet gereconstrueerd.

 

 

 

Secundaire reconstructie Secundaire reconstructie middels DIEP lap. De amputatie van de borst is in het verleden gebeurd, de huid en vet van de buik wordt gebruikt voor reconstructie van de borst. De tepel is gereconstrueerd en de tepelhof getatoeëerd.

 

 

tepel tatoeage voortepel tatoeage naSecundaire diep reconstructie rechtsvoor en na tepelreconstructie en tatoeage

 

 

primaire reconstructie dubbel voorprimaire reconstructie dubbel naPrimaire dubbelzijdige diep reconstructie met deels gestoorde wondgenezing van de rechter borst voor en na tepeltatoeage

 

 

Diep reconstructie links

 

 

Reconstructie met prothese

 

 

Secundaire diep reconstructie links  en borstverkleining links

 

 

Secundaire diep reconstructie links